Praca mięśni. |
Autor |
Wiadomo¶æ |
norbi5013
norbi5013
Powerizer: PR7090
skacze od:: 18 kwiecień 2013
Do³±czy³: 18 Kwi 2013 Posty: 11 Sk±d: DolnyÅ›lÄ…sk
|
Wys³any: 2013-04-22, 14:59 Praca mięśni.
|
|
|
Nie wiem czy to prawda, ale podobno podczas skakania na powerkach pracuje 98% mięśni. I tutaj moje pytanie: Które mięśnie nie pracują? Potrafi ktoś wymienić?
Ps: To mój pierwszy temat/post i nie wiem czy dobrze go umieściłem. Sprawdzam jak działa forum. |
|
|
|
 |
lukassus
Administrator ekspert Powerizer

Powerizer: najlepszy :p
Zaproszone osoby: 978
skacze od:: 2005r.
Pomóg³: 115 razy Wiek: 42 Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Posty: 4015 Sk±d: MiÅ„sk Mazowiecki
|
Wys³any: 2013-04-22, 15:57
|
|
|
norbi5013 - witamy na najbardziej rozskakanym forum w Polsce!
Dobre pytanie. Mi także nie udało się dotrzeć do takich informacji, a pisałem swego czasu pracę magisterską poświęconą Poweriserom.
Ja bym obstawiał raczej, że na Poweriser pracuje 98-100% mięśni :p |
_________________ Kup oryginalny Poweriser bezpośrednio od profesjonalistów! | Sklep online: www.poweriser.pl Nowe i używane! Z gwarancją! Raty! Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, części zamienne i akcesoria.
Pamiętaj o magicznej opcji 'pomógł':
www.AcroSchool.pl - naucz się skakać na Poweriser w 10 minut!
www.Poweriser.pl - najnowsze modele Poweriser już dostęne!
Twoja reklama tutaj? Napisz e-mail: forum(maupa)powerizer.pl i Wybij się z tłumu! www.sxt-scooters.pl - składane hulajnogi elektryczne i spalinowe. |
|
|
|
 |
Whoneedsahammer
Tylko sobą być nie mogę.

Powerizer: M80
|
Wys³any: 2013-05-09, 18:31
|
|
|
lukassus trzymam Cię za słowo, ponieważ "porzuciłem" hantle i zeswatałem drążek rozporowy z moimi Powerkami i myślę, że zobaczę jakieś ciekawe efekty |
|
|
|
 |
lukassus
Administrator ekspert Powerizer

Powerizer: najlepszy :p
Zaproszone osoby: 978
skacze od:: 2005r.
Pomóg³: 115 razy Wiek: 42 Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Posty: 4015 Sk±d: MiÅ„sk Mazowiecki
|
Wys³any: 2013-05-09, 19:12
|
|
|
Nie wiem co wyczyniałeś z hantlami i jakie masz plany teraz, ale na powerkach samej siły raczej nie wypracujesz (wydolność, sprawność, refleks etc. - na pewno tak). Połączenie różnych treningów może się przyzwoicie uzupełniać. |
_________________ Kup oryginalny Poweriser bezpośrednio od profesjonalistów! | Sklep online: www.poweriser.pl Nowe i używane! Z gwarancją! Raty! Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, części zamienne i akcesoria.
Pamiętaj o magicznej opcji 'pomógł':
www.AcroSchool.pl - naucz się skakać na Poweriser w 10 minut!
www.Poweriser.pl - najnowsze modele Poweriser już dostęne!
Twoja reklama tutaj? Napisz e-mail: forum(maupa)powerizer.pl i Wybij się z tłumu! www.sxt-scooters.pl - składane hulajnogi elektryczne i spalinowe. |
|
|
|
 |
|